scholen

Impact Boulderhal biedt gymlessen aan voor leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool, middelbare school en hogere scholen.

 

Na een korte instructie kunnen de leerlingen onder begeleiding van de instructeur en leraren meteen aan de slag met het boulderen. Er is namelijk geen zekercursus nodig. Met boulderen train je veel verschillende spiergroepen, je lenigheid en flexibiliteit worden getest en ook een beetje denkwerk is nodig om de boulders op te lossen. Er zijn 7 verschillende niveaus verspreid door de hele hal. Je bouldert op rechte wanden maar ook op overhangende wanden waarvoor wat extra techniek en kracht nodig is. 

 

Leerlingen kunnen gewoon in hun normale gymkleding komen boulderen. Wij raden een lange broek aan i.v.m. het schrapen van de knieën langs de boulderwand. Let erop dat er alleen met binnen gymschoenen geklommen mag worden! Binnen gymschoenen vergeten? Dan kun je klimschoenen huren voor 3,50 euro. 

 

De lessen voor de scholen kunnen ingepland worden buiten de reguliere openingstijden. Bij interesse kun je contact met ons opnemen via info@impactboulderhal.nl