We zijn er klaar voor: Wij willen wanden! Wij willen wanden!

Nog ongeveer twee weken en dan is het eindelijk zover. Salvatore komt de klimwanden bouwen!! 

 

Wij zijn er klaar voor, onze planning was strak, maar het is ons gelukt. De bar is zo goed als af. De afgelopen weekenden hadden we nog wat grote klussen liggen, maar we zijn aan de slag gegaan als een echte amish-familie zoals Do het noemt. Met z'n allen werken we aan een grote klus, iedereen heeft een vaste taak en vult elkaar aan. En je zult versteld staan, met behulp van deze aanpak zijn de klussen ook echt af aan het eind van de dag. 

 

Het eerste weekend hebben we op deze manier heel veel geschuurd en geschilderd. Tijdens het schuren werden de slijptol, bandschuurmachine en kleine schuurmachientjes snel uitgewisseld en na elkaar gebruikt, iedereen vulde elkaar aan. Tjebbe zwaaide met de slijptol heen en weer en zorgde ervoor dat het grove werk gedaan was, vervolgens zorgde Giliam voor de afwerking. Zo waren ook Paolo, Lorena en Tien een team dat elkaar aanvulde.

's Middags was de boel meteen schoon want de hele Impact-familie liep met de stofzuiger en natte doeken rond. We konden daarna snel beginnen met schilderen want Bente had alles keurig afgeplakt. Als echte schilders (lees hier: helemaal onder de verf, we waren meer grijs dan huidskleurig) hebben we de hele boel geverfd; de trap, de bar, muren, deuren en vakken. 

 

Afgelopen weekend hebben we met een recordsnelheid het laminaat in de bar gelegd. Super opa klikt het laminaat razendsnel, terwijl Paolo en Do zagen en meten. Oma maakt lekkere broodjes en thee, ze laat je geen pauze overslaan. Ondertussen is aan de andere kant van de hal en stoelen fabriek opgezet, als een lopende band productie vliegen de stoelen in elkaar en worden ze geschilderd door Lorena en Emilio. En de enige reden dat we de hal nu nog kunnen vinden en deze niet helemaal bedolven is onder troep, gereedschap en zaagsel loopt natuurlijk ook vandaag weer op te ruimen: Tien. 

 

We zijn erg blij met jullie hulp en willen ook nog Alexandra, Caroline, Robin en Charlie bedanken voor hun hulp afgelopen week. Iedereen die de weken hiervoor heeft geholpen heb ik als het goed is bedankt op facebook, ook met jullie hulp zijn we heel blij. 

 

We moeten nog heel even wachten op de biertap en het koffiezet-apparaat, maar anders zou ik zeggen kom snel eens een drankje doen in onze bar. Wij vinden hem best gezellig!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Robert van der Feen (maandag, 13 februari 2017 20:18)

    Zoals gezegd, petje af! Dit weekend kom ik graag eens langs voor een sneak-preview :-)