Privacyverklaring

Privacyverklaring

In deze privacyverklaring staat hoe we met jouw persoonsgegevens omgaan en wat we precies willen weten. Als Impact Boulderhal dragen wij zorg voor al je persoonsgegevens en doen we onze uiterste best om jouw privacy te waarborgen. Ons doel is om mensen kennis te laten maken met boulderen en met plezier bij ons te laten sporten. Je kunt dit éénmalig doen of op reguliere basis. In dat laatste geval is het interessant om een strippenkaart of abonnement te nemen. Hierbij laat je gegevens achter op een inschrijfformulier. Deze gegevens worden enkel gebruikt om jou te kunnen voorzien van informatie en/of om een strippenkaart en abonnement af te sluiten. Jouw informatie geven we nooit door aan derde partijen voor commerciële doeleinden. Waar we ze dan wel voor gebruiken, lees je hieronder.

Impact Boulderhal Amsterdam B.V
Bongerdstraat 6a
1326 AB Almere

Telefoonnummer: 06 33999258
mail: info@impactboulderhal.nl
Kamer van Koophandel nummer 64597466

Inschrijving boulderhal

Als je voor het eerst in onze boulderhal komt, vraagt een medewerker jou om een formulier in te vullen. Hiermee geef je aan dat je akkoord bent met onze algemene voorwaarden en dat je op eigen risico bouldert. Deze registratie kan ook via de website. We vragen je dan om het volgende in te vullen:

Voor- en achternaam

We willen je graag persoonlijk aan kunnen spreken in de hal, of bijvoorbeeld begroeten bij binnenkomst of vertrek.

Geslacht

Zodat we weten of we “meneer” of “mevrouw” als aanhef moeten gebruiken.

Geboortedatum

Wij hanteren verschillende tarieven voor verschillende leeftijden en daarom willen we graag weten hoe oud je bent.

E-mailadres

We sturen geen nieuwsbrieven, maar mochten er lessen of trainingen niet doorgaan dan hoor je dat meteen.

Telefoonnummer

Als we je snel moeten bereiken

Adresgegevens

Dit hoeft niet altijd ingevuld te worden, maar deze gegevens hebben wij wel nodig als je een abonnement bij ons wilt afsluiten en we een factuur moeten opsturen.

Betaalgegevens

Dit hoeft niet altijd ingevuld te worden, maar deze gegevens hebben wij wel nodig als je een abonnement bij ons wilt afsluiten. Onze lidmaatschappen lopen namelijk via automatische incasso.

 

Wat doen we met je gegevens als je een abonnement of strippenkaart neemt

Neem je een abonnement of strippenkaart dan sluit je een overeenkomst met ons af. Je gaat akkoord met onze huisregels en algemene voorwaarden en in het geval van een abonnement geef je een machtiging af voor een automatische incasso. De NAW-gegevens en eventuele bankgegevens die je invult op ons inschrijfformulier worden verwerkt in ons leden-administratiesysteem waarin we de abonnementen en strippenkaarten bijhouden. De gegevens in dit systeem zijn enkel voor de medewerkers van Impact Boulderhal toegankelijk en de beheerders van dit systeem. Wij hebben met de beheerders een verwerkersovereenkomst waarin je privacy wordt gegarandeerd. Je gegevens worden gebruikt om betalingen te regelen of gebruikt om contact met je op te nemen in geval van verlies van bijvoorbeeld je pas. Zeg je je abonnement of strippenkaart op dan staan je gegevens nog steeds bij ons in het systeem. Wij verwijderen je gegevens na zeven jaar. Dit is gelijk aan de periode waarin wij onze financiële gegevens moeten bewaren voor de belastingdienst.

Verder…

Camerabewaking in Impact Boulderhal

Ons beveiligingssysteem bestaat uit camera’s buiten bij de entrée, in de boulder en bar gedeeltes. Deze detecteren na sluitingstijd beweging en/of geluid en slaan vervolgens alarm. Overdag kunnen de camera’s gebruikt worden om toezicht te houden door het Impact Boulderhal personeel. Er worden geen videobeelden van boulderaars opgeslagen en/of bewaard.

Gebruik van beeldmateriaal door Impact Boulderhal

Door ons gemaakte foto’s en video’s zijn een belangrijk onderdeel van onze promotionele uitingen, met name op social media. Wij streven er naar personen die duidelijk te zien zijn op deze uitingen om toestemming te vragen. Dit is in het geval van evenementen en wedstrijden vaak lastig, zeker op overzichtsfoto’s. Mocht je beeldmateriaal tegenkomen waar je op staat en waar je ontevreden over bent, neem dan contact met ons op dan verwijderen we deze.

Video beelden of foto’s maken in Impact Boulderhal

Boulderaars die zelf beeldmateriaal in de hal maken verzoeken we alleen zichzelf op beeld te zetten en toestemming te vragen aan anderen als deze ook in beeld komen.

Filmers, vloggers of fotografen die beelden willen maken ter (zelf) promotie moeten eerst toestemming vragen door te mailen naar info@impactboulderhal.nl.