We bouwen geen bar, maar echt een boulderhal!

Het lijkt wel sinterklaas of kerst bij Impact boulderhal. Het begon met de eerste levering van een deel van de grepen. Grote dozen, kleine dozen en reusachtige in schuim en folie ingepakte grepen werden naar binnen gebracht. Onze lievelingsgreep is de super grote gele telefoon. Daarna volgden nog een prachtige koffiemaker, een glimmende biertap en vers ruikende klimschoentjes van Red Chili. 

 

Team Salvatore, bestaande uit Bernard en Christoph, is inmiddels gestart met de boulderwanden en ik moet zeggen, dat gaat best wel snel zeg! Een klein stukje wand stond al binnen een dag en dat stukje moest getest worden natuurlijk! Met spierpijn moesten we de volgende dag weer aan het werk. Natuurlijk vertellen wij niet dat de spierpijn van het boulderen komt, maar van het inslagmoeren slaan. 

Inmiddels is de linkerkant van de muur van het pand al helemaal bedekt met boulderwand, met dank aan Michael en Robert die ons vaak komen helpen. Bernard spoort ons aan om elke ochtend om 8 uur of eerder te beginnen. Pff wat is dat vroeg zeg! Christoph heeft de oplossing gevonden: wat nou file en reistijd, hij zet gewoon zijn camper voor de Impact deur. 

 

Gelukkig kunnen we sinds gisteren wel de ochtend beginnen met een lekker bakkie koffie. De La Pavoni espressomachine is geïnstalleerd en daar hoort een mini-barista cursus bij. Een knopje voor fijn gemalen, een knopje voor grof gemalen, even walsen, even schoonspoelen, even schudden en je zou een perfecte cappuccino met een hartje moeten hebben... Nou hierop zijn wij nog even aan het oefenen, de hartjes lijken meer op boterhammen of billen, maar de smaak komt in de buurt. Terwijl we nog moeten oefenen op het opschuimen van de melk, gaat het opschuimen van de vaatwasser prima. Een tip voor iedereen, doe niet teveel Dreft in je vaatwasser tenzij je wilt dat je keukenvloer op een cappuccino lijkt.

 

Nou ik ga weer even verder met bouwen (of stiekem een boulder proberen). We houden jullie op de hoogte. Houd 13 mei vrij in je agenda, want het zou zomaar eens kunnen zijn dat het dan tijd is voor een feestje. 

Ondertussen mag je natuurlijk altijd langskomen om te kijken en een test bakkie koffie te proberen!

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Tien (woensdag, 15 maart 2017 17:03)

  Het wordt mooier en mooier in jullie superhal! Prachtige spullen allemaal en ook de boulderwanden beginnen indrukwekkende vormen te krijgen! Succes met de laatste weken!

 • #2

  Robert van der Feen (woensdag, 15 maart 2017 18:07)

  Dreft in een vaatwasser? Je hebt tegenwoordig van die tabletjes he :-P
  Leuk verhaaltje, tof om te zien dat de wanden zo snel gaan, en nou inhouden om niet nóg meer boulders te bouwen......