Party time!

Party met impact

In ons laatste berichtje waren we net begonnen met de bouw van de wanden. Inmiddels staat het grootste gedeelte al en werken we toe naar de opening op 13 mei. 

 

Ben je benieuwd of er een leuk wanddeel voor je bij zit? We zullen jullie even een korte omschrijving geven van De Wanden van Impact:

Aan de linkerkant, gezien vanuit de bar, hebben we vooral rechte stukken met plaat. Helemaal achterin kom je bij een tunneltje waardoor je naar de fitnessruimte en een kinder-speelgedeelte kunt komen. Na de tunnel volgt er een grot met een vet dak en daarna een overhang van ongeveer 55 graden! Aan de voorkant als echte Eye-catcher hebben we een highball. We kunnen niet wachten om hier vette boulders op te bouwen, maar tegelijkertijd word je er bijna bang van als je er alleen al naar kijkt. Na de 5 meter hoge voorkant kun je boulderen in een langgerekt dak met een enorme plaat, of je kunt er weer voor kiezen om op z'n kop door de arch te klimmen. Het rechter gedeelte, bekeken vanuit de bar, is vervolgens weer iets minder overhangend, maar wel super hoog. Verschillende delen zijn top-outs, je kunt de boulder helemaal uitklimmen en komt achter de wand op een pad terecht.

Wij vinden het nu al wanden met een uitdaging en perfect om te oefenen voor buiten (daar zijn ook niet alle boulders maximaal 4 meter). Voor de beginnende boulderaars: geen angst! De wanden komen wel tot aan het dak, maar dit betekent dus niet dat alle boulders daadwerkelijk zo hoog worden. 

 

Dankzij alle hulp en hard werken zijn wij er trots op hoe Impact eruit ziet. Wij willen dit graag met jullie allemaal delen. Daarom geven wij op 13 mei 2017 het openingsfeestje. De entree is gratis, dus ook als je alleen de wanden wilt bekijken kun je gewoon even naar binnen lopen. Als je wel wilt klimmen zijn klimschoenen wel verplicht, je kunt ook schoentjes bij ons huren. We houden jullie op de hoogte, kijk ook even op facebook voor nieuwe berichten over dit evenement. 

 

Tot de 13de!


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Tien Visintainer (donderdag, 13 april 2017 00:50)

    De wanden zijn megaspannend geworden, prachtig ontwerp! Nog een paar weken hard doorbuffelen met elkaar en dan zijn we er klaar voor: de opening. Zin in!!