Introductieles

Heb je nog nooit geboulderd en ben je benieuwd wat boulderen nou precies is?

Dan is een introductieles misschien iets voor jou! Boulderen wordt gezien als het nieuwe fitness, met behulp van denkwerk, kracht en lenigheid kun je de boulders oplossen en toppen (klimmen tot het eind). Onder het kopje "boulderen" kun je lezen wat deze sport precies inhoudt.

 

Omdat we graag iedereen kennis willen laten maken met deze sport kun je een gratis introductieles volgen. Tijdens de introductieles leer je de basisbeginselen van het boulderen, zoals de regels en enkele technieken. De les zal 15 minuten duren. Entree en huurschoenen zijn niet inbegrepen. Heb je interesse? Stuur dan een een mailtje via het contact formulier of via info@impactboulderhal.nl. De les kunnen we inplannen gedurende de openingstijden. 

Kennismakingsles

Wil je een iets uitgebreidere les dan de introductieles? Dan kun je kiezen voor de kennismakingsles. Bij deze les loopt een instructeur een uurtje met je mee. Onze instructeur geeft wat tips en zoekt de leukste boulders voor je uit. Daarnaast worden natuurlijk ook de regels en enkele technieken uitgelegd zoals bij de introductieles. 

 

De kosten voor deze les zijn 28.50 euro. Entree en schoenen zijn bij deze prijs inbegrepen. Om een kennismakingslesje in te plannen kun je contact opnemen via het contact formulier of ook even mailen naar info@impactboulderhal.nl.