contact & Service

Contact

Je kunt ons bereiken op de volgende manieren:

 

  • Mail naar info@impactboulderhal.nl. We proberen onze mailtjes altijd zo snel mogelijk te beantwoorden.
  • Kom langs bij Impact boulderhal, Bongerdstraat 6, 1326 AB, Almere. Door de weeks zijn wij open van 16.00 uur tot 23.00 uur. Ook in het weekend kun je langskomen, dan zijn wij geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. 

Bezorging

Als het artikel op voorraad is en je bestelt het voor 12.00 uur dan heb je het als het goed is de volgende dag nog in huis. Pakketjes worden niet verstuurd in het weekend dus dan duurt het iets langer voor je pakketje op de mat ligt.

 

De kosten voor een verzending zijn 6,95 euro per bestelling. Komt je bestelling boven de 100 euro dan is de verzending gratis. Je kunt je bestelling natuurlijk ook afhalen bij de hal, dan hoef je natuurlijk geen verzendkosten te betalen.

Ledenkorting

Heb je een lidmaatschap bij Impact Boulderhal? Dan krijg je 10% korting op bepaalde artikelen in de winkel. Het is dan het makkelijkst als je even een mailtje stuurt, dan maken wij een op maat gemaakte factuur. 

Ruilen of terugbrengen

Retourneren kan binnen 14 dagen na aankoop, je hoeft geen reden op te geven. Artikelen dienen onbeschadigd te zijn en voorzien van de originele labels en verpakking, je moet ook je aankoopfactuur meesturen.

 

Opsturen

Opsturen is op eigen rekening. Je krijgt bericht van ons zodra we je zending hebben ontvangen. Vul je retourformulier (download hier als PDF) in en stop het in de doos, samen met je (kopie) aankoopfactuur. Plak het bijgeleverde retouretiket op je pakket, verwijder eventuele andere labels en geef je pakket af bij je lokale post- en pakketdienst.

 

Afgeven/terugbrengen

Retouren kun je ook kostenloos terugbrengen naar de boulderhal. Neem artikel(en), aankoopfactuur én je ingevulde retourformulier mee. Je krijgt in geen geval geld retour (dit wordt teruggestort, zie hieronder).

 

Geld terug

Je tegoed wordt binnen vijf werkdagen na ontvangst van de geretourneerde items teruggestort.