Impact Boulderhal

Openingstijden

Ma: 16:00-23:00 uur

Di:   16:00-23:00 uur

Wo: 14:00-23:00 uur

Do:  16:00-23:00 uur

Vrij: 16:00-23:00 uur

Za:  10:00-18:00 uur

Zo:  10:00-18:00 uur

Boulderen in Impact

Klimmen zonder touw tot een hoogte van maximaal 4,5 meter. Als je valt val je op een dikke valmat. Elke kleur heeft een aparte moeilijkheidsgraad. Hieronder is een filmpje te zien van een zwarte boulder, niveau 5c. Je kunt de boulders rustig oplossen, maar met een aanloopje lukt het soms ook!


Instagram

Toplogger

Houdt je aantal tops en je niveau bij met de app!

Vanaf december 2018 maken wij ook gebruik van de app Toplogger.

Via deze app kun je bijhouden welke boulders je geklommen hebt, wat voor niveau je de boulder vond en of je het een leuke boulder vond om te klimmen.

Je kunt op de plattegrond van de hal zien waar geschikte boulders voor jou zitten en je kunt filteren op jouw niveau of jouw lievelingskleur.

Door het gemiddelde te berekenen van je beste tien boulders geklommen in 2 maanden wordt jouw niveau uitgerekend en kun je je vooruitgang bijhouden. 

 

Wij gebruiken deze app ook tijdens sommige kindertrainingen en tijdens onze maandelijkse competitie. 

Fluor Friday

De maandelijkse Bouldercompetitie van Impact Boulderhal

Elke 1e vrijdag van de maand!

Fluor Friday is De Impact Boulderhal Bouldercompetitie! Met een hele serie nieuwe fluor groene en fluor oranje grepen bouwen we een heel wedstrijd circuit. Van elk niveau zijn er boulders dus er is voor iedereen iets om te doen.

 

Vaak geven we de wedstrijd een bepaald thema, zo hebben we de mexicaanse editie, de oktoberfest editie en bijvoorbeeld de beach party gehad.

1 keer per jaar houden we een blacklight editie. De fluor grepen lichten namelijk op in het blacklight licht. Dit jaar viel de blacklight editie op 2 november en was het thema halloween. 

 

De wedstrijd boulders mogen pas op de vrijdag zelf geklommen worden vanaf 19.00 uur. Entree is 15 euro, 5 euro voor leden. Daarvoor kun je meedoen aan de wedstrijd en zit er bij thema edities een fluor friday t-shirt of andere goody inbegrepen. Daarnaast zijn er natuurlijk vette prijzen te winnen! Voor meer informatie en updates kun je het evenement volgen op facebook.

De Tooka Temple!

Vanaf zaterdag 18 november 2017 is de Tooka Temple geopend. Deze wand is speciaal gebouwd voor alle kleine boulder avonturiers. Via de klimgreepjes kun je bovenop de tempel klimmen en via donkere tunneltjes en glijbanen kom je weer beneden. 

 

Dit gedeelte van de boulderwand gebruiken we onder andere voor de kinderlessen, kinderfeestjes en schooluitjes. 

 

Naast de Tooka Temple hebben we ook voor de volwassenen een stuk plaat extra gebouwd. Bij elkaar kunnen we nu zo'n 60 vierkante meter bij onze klimwand optellen! 

Foto's

De eerste boulderhal in Almere

Wij zijn super blij om aan te kondigen dat er geboulderd kan worden in Almere! In september 2015 kregen wij het idee om een boulderhal te beginnen. Er waren toen een paar vaste boulderhallen en wij vonden dat er nog wel een hal bij kon. Dit is inmiddels zeker gebeurd met ten minste acht nieuwe boulderhallen sinds wij onze droom proberen te realiseren. Na veel moeite, hard werken en veel hulp mogen wij nu eindelijk onze hal aankondigen! We zijn trots om jullie voor te stellen aan Impact, de hal die indruk op je maakt!

 

Dana en Dominique